Adam Aftershave Balsem

Tijd vliegt letterlijk, want het is nu al bijna 3 jaar geleden toen ik voor het eerst Tsjechië bezocht. Met als voornaamste bestemming natuurlijk de schitterende hoofdstad Praag!

Wie had dan gedacht dat ik juist nu pas de Adam Aftershave Balsem in gebruik nam?! Juist daar stond ik dus ook niet bij stil destijds, maar gelukkig was de aftershave balsem houdbaar tot 11 februari 2017!

Adam Aftershave Balsem

Dus dat betekent dat ik net nog genoeg tijd had om een mini-recensie over dit onbekend scheerproduct uit Tsjechië te schrijven, want ja dat leest ja fijner dan zo'n hele lap tekst of niet?

Mini Recensie

Hoe dan ook ik kan het letterlijk kort houden: spul doet zijn werk goed, verkoeld lichtjes dankzij de menthol. Maar is wellicht niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid, want de balsem prikt door de alcohol in de formule namelijk lichtjes.

Of ik deze aftershave balsem kan aanraden? Ja want het is spotgoedkoop en doet zijn werk nog goed ook, alleen buiten Tsjechië zul je het helaas moeilijk vinden. Maar als je in Tsjechië bent en je komt het spul tegen? Koop het dan gewoon, want voor de prijs hoef je het niet te laten.

Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Reacties zijn te alle tijde van harte welkom, ik doe dan ook mijn best om ze allemaal te beantwoorden.