Cella Scheerzeep

Er is geen betere indicatie voor kwaliteit dan de tanden des tijds doorstaan. Cella maakt praktisch ongewijzigd sinds 1899 deze scheercrème. De crème wordt gemaakt in Milaan en wordt in Italië veel gebruikt door kappers en scheersalons. In deze review worden de termen zeep en crème door elkaar heen gebruikt, omdat het product zich ook die scheidingslijn bevindt. Het bevat zeep ingrediënten, maar heeft de textuur van een dikke crème.

Verpakking
Cella wordt verkocht in een plastic rood kuipje van 150 gram, met goed sluitende deksel. Verder is het ook nog krijgen in een grote blok van 1 kilogram.


Werking en geur
Zodra je het potje open doet komt de heerlijke geur van amandelen je tegemoet. Het is een vrij stevige geur, maar niet dominant en komt niet kunstmatig over. Vergelijkbaar met het openmaken van een blok marsepein.

De crème is redelijk zacht en laat zicht echt super eenvoudig aanbrengen. Kwast even laten weken en door de crème halen en binnen no-time heb je een super mooie dot om aan te brengen op je gezicht. Dit kun je via een kommetje doen, maar ook gewoon rechtstreeks op de wang kwasten. De zeep wordt makkelijk opgenomen door de kwast en leidt tot een mooi schuim. Tevens voelt het lekker glad aan en wordt daardoor het scheren eenvoudiger. Het heeft ook een lekkere verzorgende werking op je huid zodat er weinig irritatie ontstaat.


Prijs en verkrijgbaarheid
Cella is vrij makkelijk online verkrijgbaar bij o.a. barbier-shop.nl, barbieredifigaro.nl, razorstore.nl, scherenshop.nl en schuym.com, . De prijzen lopen uiteen van 6.95 tot 9.95.

Conclusie
Je moet natuurlijk van de geur houden. Persoonlijk is dit een van mijn favoriete scheerzepen van dit moment qua geur en gebruik. Echt gewoon waanzinnig lekker die amandel geur. Als je naar het gebruik van het product kijkt en naar de prijs, dan kan ik niets anders zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding echt heel dik in orde is. Hou je van scheerzepen/crème's met een lichte en/of neutrale geur. Vooral niet kopen.

Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Reacties zijn te alle tijde van harte welkom, ik doe dan ook mijn best om ze allemaal te beantwoorden.