Klassiek-Scheerforum.nl

Klassiek-Scheerforum.nl is opgeheven en inplaats daarvoor heb ik de Facebook groep Scheren & Verzorging in het leven geroepen.

Ik heb de laatste paar weken achter de schermen een nieuw forum opgezet namelijk Klassiek-Scheerforum.nl, en dit heb ik niet alleen gedaan. Ik heb dit forum namelijk samen opgezet met Bluepenguin TS van Het Scheertopic en joramoudenaarde. We kwamen op het idee om een nieuw scheerforum op te zetten omdat sommige zich niet thuis voelen op de bestaande forums en in Het Scheertopic gaat het er redelijk streng aan toe.

Dit forum is dus ook niet bedoeld als concurrentie voor de bestaande forums, want we hanteren ons eigen beleid, en ons scheerforum is dus ook voornamelijk bedoeld voor te discussiëren over ( Klassiek ) scheren en je ervaringen delen en je kunt terecht voor hulp als je problemen ondervind met scheren.

Waar wij echt in verschillen met andere scheerforums is dat wij geen plek bieden voor webwinkels, we staan promotie namelijk niet toe, al zijn webwinkel eigenaren wel welkom als privé persoon.

8) Als winkelier of handelaar ben je van harte welkom, als privé-persoon .
>> Ben je winkelier of handelaar? Dan het volgende: we zijn er van overtuigd dat je veel kennis hebt en graag spreekt over het scheren en scheerwaren, maar er is ook een commerciëel belang. Om mogelijke en / of ogenschijnlijke onduidelijkheid te voorkomen vragen we je om duidelijk kenbaar te maken in het onderschrift van je profiel of d.m.v. de afbeelding voor de avatar dat je een winkelier of handelaar bent. Als privé persoon ben je van harte welkom, maar handel (ook niet in "Vraag" en "Aanbod") is niet toegestaan.

Op dit scheerforum bieden wij vanzelfsprekend ook een plek aan waar je als particulier je overtollige scheerspullen kunt verkopen, in Het Scheertopic is dit namelijk niet gestaan en je kunt dan je V&A ad in je signature zetten als je ook wilt dat mensen het op GoT kunnen zien.

Momenteel bevind het forum zich overigens nog in een beginfase en het zal nog wel even duren voordat het actiever word, maar hoe meer gebruikers actief zijn hoe meer vreugde :) En natuurlijk zijn ook mensen welkom die eigenlijk nog niet weten of klassiek scheren wel iets voor hun is.

En als laatste, iedereen is wat mij betreft welkom ( Dus ook het beheer van andere scheerforums ;) ) zolang je maar netjes gedraagt en niet gaat trollen, spammen of een andere vorm van overlast.

Het opzetten van dit forum heeft me direct kennis laten maken met PhPBB en de mogelijkheden van gratis hosting ;) We hebben ons domein namelijk geregistreerd bij Versio.nl en de hosting komt van hostfree.nl je krijgt daar ruim 10GB schijfruimte en 100GB aan dataverkeer en men plaats geen advertenties, het is zelfs toegestaan om zelf advertenties te plaatsen ;) Ook is de functionaliteit vrijwel gelijk aan betaalde hosting.

Share this:

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Reacties zijn te alle tijde van harte welkom, ik doe dan ook mijn best om ze allemaal te beantwoorden.